fredag 5 oktober 2012

On Tour!

En resa med inspiration och en liten kickoff inför höstens höga produktionstempo.

Inbjudna till Trapiche i Varberg för att se höstens nya godbitar och för att träffa andra inredningskollegor.

Eftersom vi hade vägarna förbi så blev vi inbjudna till Boel och Lisa på hjetén&hjertén i Borås. Där bjöds vi på en rundtur i deras nya snygga lokal. Vilken inspiration vi fick!
Otroligt proffsig och smakfullt inredd med en egen fotostudio, välordnat lager, proffsig kontor och jättesnygga visningsytor. Där kom deras fina saker verkligen till sin rätt. Tyvärr glömde vi total bort att fotografera....
 Vi bara babbalde på och de bjöd på jätte god lunch med gofika och plötsligt hade vi varit där i 3 timmar. Underbart att träffa människor som också jobbar med sin stora passion!


Här har vi deras jätte fina brickbord med en helt ny modell på brickstativ. Helt i ek med plats för en bricka och en snygg detalj. Detta ger lite tyngd och mera möbelkänsla till dessa mycket populära bord som är väldigt lätt placerade. Snart i vår butik!
Nya mönster på brickor, kuddar och lamskärmar. Nyhet inför hösten är också dessa underbart snygga och efterlängtade lamfötter i mässing.

Lisa & Boel

Efter det bar det snabbt snabbt iväg till Varberg för middag med tjejerna på Trapiche.
 Jag och Therese med varsin drink, ibland måste man förena nytta med nöje :-)










Dagen efter bjöds det på öppet hus i Trapiches showroom med god plockmat och vackra tyger. Nytt inför hösten är märket Linwood. Å så mycket snygga tyger och tapeter! Mycket användbara möbeltyger som vi verkligen har saknat. Detta märke känns helt rätt för oss.
Nytt i vår butik blir också Harlequins mattkollektion. Snygga, prisvärda mattor i ull med morderna typiska Harlequin mönster. 











Det är väldigt givande att få se alla vackra tyger i stort! Det är alltid lika trevligt att träffas. Av Carola får man alltid mycket feedback som stärker ens självkänsla och ger ny energi.
Super trevlig dag och även där fastnade vi i flera timmar.
Ett bad på Comwell Varbergs Kurort och sedan en mycket god middag på det, så somnade man ovaggad. 



I Varberg bodde vi på Okéns Bed and Breakfast. Ett toppen mysigt ställe! Charmiga och romantiskt inredda rum. Lite chabby chic stil, väldigt hemtrevligt med en god frukost och trevlig personal.

Här är lite bilder från deras mysiga innergård.


En väldigt bra höstbild på mina fantastiska medarbetare och se så lika dom är! (SyTeam)
Nöjda, fulla av intryck och inspiration var vi tvugna att skyltaom och flytta runt i butiken. Mycket nöjda, men detta ledde till att vi verkligen måste ta tag i att renovera butiken med nytt tyg på väggarna, lite målarfärg och en ny tapet.
Som det ser ut enligt tidsplanen så kommer detta att ske första veckan efter julledigheten då vi håller butiken stäng.

Återkommer med det!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar